Feel Like

Igennem vores fælles udviklingsprojekt har vi udviklet en Virtuel Turistmedarbejder, der viser vej til humør-baserede oplevelser.

Vi har en vision om, at vi i fællesskab og sammen med stærke samarbejdspartnere kan udvikle bedre ferier i Danmark – både for danske og udenlandske gæster. Derfor igangsatte vi projektet "Feel like" i 2011 med støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond. Projektet sluttede i 2015, men det udviklede koncept lever fortsat under navnet "Activity Finder". 

Oplevelser - lige efter humøret

Igennem projektet har vi udviklet en digital guide, der fungerer som en 'digital turistmedarbejder'. Guiden viser gæster vej til oplevelser og aktiviteter, som matcher deres humør. Dette sker ved, at gæsten selv skal indstille et humør-barometer for at bruge guiden og finde aktiviteter og oplevelser, som passer til humør, ønsker og behov.

Med humør-barometeret har vi brudt med de gængse måder at søge oplevelser på. Vi har sat gæsten i centrum - ikke oplevelserne. Gæsten skal selv vurdere, om oplevelserne skal være underholdende eller lærerige. Hyggelige eller gysende.  Rolige eller aktive.

Organisering og økonomi

7 danske destinationer deltog i projektet: VisitAalborg, VisitAarhus, Ringkøbing Fjord Turisme, Destination Djursland, VisitOdsherred, VisitSydsjælland-Møn og VisitNordsjælland.

Projektet er blevet støttet af Arbejdsmarkedets Feriefond i perioden 2012-2015. Derudover har projektet været finansieret via egne midler. 

I hele projektperioden har vi samarbejdet tæt med VisitDenmark for at sikre projektets nationale udvikling. Og hver af de 7 deltagende destinationer har haft en lokal projektkoordinator ansat til at sikre forankringen lokalt.

Pr. 1. januar 2016 er ejerskabet til konceptet blevet overdraget til Partnerskabet 'Det Digitale Turisme Danmark'. 

Stærkt fællesskab Danske Destinationer er et samarbejde mellem 14 af de største danske destinationer. Vi mener, at dansk turisme skal satse på stærke destinationer, og derfor arbejder vi for at udvikle stærke kyst-, by- og naturdestinationer i hele Danmark.