Konference

"Stærke destinationer - mest værdi for pengene!"

Hvilken rolle skal de nye destinationsselskaber spille i dansk turisme? Hvilke opgaver skal de løse? Og hvilke mål skal de opnå for at blive succesfulde?


Kom med til Turismepolitisk Topmøde 2019 og bliv inspireret af en række toneangivende eksperter, danske turismevirksomheder og destinationsselskaber, der kommer med deres bud på, hvorfor destinationerne er vigtige for Danmark som turistmål, og hvad de skal fokusere på i fremtiden for at blive succesfulde.

SE PROGRAM OG TILMELD DIG HER!


Målgruppe: 

Konferencen er målrettet ledere og beslutningstagere inden for dansk turisme bredt set: virksomheder, destinationsselskaber, kommuner, ministerier, brancheforeninger og organisationer.


Praktisk info: 

Konferencen afvikles d. 26. marts 2019 kl. 09.30-16.00 på Comwell Conference Center Copenhagen, Center Boulevard 5, 2300 København S.


Arrangører:

Konferencen arrangeres af Danske Destinationer, Dansk Erhverv, Dansk Industri, HORESTA, KL og Turisterhvervets Samarbejdsforum.

Turismepolitisk-topmode-2019.jpg
Stærke destinationer VI MENER, AT DANSK TURISME SKAL SATSE PÅ STÆRKE DESTINATIONER, OG DERFOR ARBEJDER VI FOR AT UDVIKLE STÆRKE KYST-, BY- OG NATURDESTINATIONER I HELE DANMARK.